HR kiválasztás 

 

 

HR szolgáltatásunkkal megszabadítjuk a felesleges köröktől, lehetőséget biztosítunk arra, hogy már csak az utolsó körös beszélgetésnél, a pozitív benyomásnál azaz a végleges döntésnél kelljen jelen lennie, ezzel megspórolva azt az időt, amit eddig az új kolléga keresésre fordított.

Óvodapedagógus vagy dajka, pedagógus asszisztens vagy éppen irodai asszisztens/gazdasági pozícióra legyen akit keres, mi segítünk megtalálni a megfelelő munkavállalót.


Az ALMA Egyesület az országban egyedülálló adatbázissal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy rövidebb időn belül a megfelelő szakembert biztosítsuk.
Előzetes egyeztetést követően, HR-es kollégánk felméri az igényeit és az alapján keressük meg a megfelelő jelölteket, melyre garanciát vállalunk.

Bővebb információ az alábbi emailre küldött érdeklődést követően tudunk biztosítani: info@almaegyesulet.hu vagy érdeklődjön kollégánknál az alábbi telefonszámon: 06 70/ 602 6020

Kulcsfontosságú, hogy milyen emberekkel dolgozik. Arra törekszünk, hogy a lehető legrövidebb időn belül a lehető legjobb embert megtaláljuk az Ön számára.