Szponzorok/Támogatók

Támogasson olyan rendezvényt, mely az óvodák szakemberei mellett a gyermekek szüleihez is közvetlenül elér.

„Tégy jót és beszéljünk róla!” elven az Ön cégének, mint felelős szervezet imázsának a kialakítása is cél, ami által továbbviheti jó hírnevét.

Szponzori csomagok:

*Programfüzet: a konferencián részt vevő látogatók tájékoztatására szolgáló 148x210 mm (A/5)  méretű 4+4 színes prospektus, mely a konferencia részletes programját tartalmazza, illetve a résztvevő előadókat, és cégei(ke)t mutatja be. A programfüzetben való megjelenés a táblázattól eltérően a külső borítók reklámfelületeit is tartalmazhatja, felár ellenében.

Közel 200 magánkézben lévő intézményt hívtunk meg, 700 pedagógust, 600 szülőt
akik az Ön cége számára potenciális ügyfélként kezelendőek.

A szülők tekintetében, bárki részt vehet a konferencián, az előzetes regisztráció és jegyvásárlást követően.

Szeptember 6-án megküldjük a kiállítók, szponzorok, támogatók részére a látogatói adatokat tartalmazó tájékoztatót, amely megközelítőleg egy képet ad már a konferencián részt vevők létszámát és összetételét illetően.

A helyszín pontosítása szintén a fent említett dátumhoz kapcsolódik. A hely meghatározás tekintetében Budapest lesz a konferencia helyszíne, azonban a rendelkezésre álló épületek közül a résztvevő látogatók és kiállítók számától tesszük függővé választásunkat.

További információ:

info@almaegyesulet.hu