Látogatók

 

Tisztelt Intézmény fenntartó, Óvodavezető, Óvodapedagógusok és Szülők!

 

Útjára indítjuk konferencia sorozatunkat, melynek első állomása a Gyermekkori Egészségvédelem Konferencia címen az óvodás korú gyermekekre összpontosítva kerül megrendezésre, melyre az Alapítványi és Magánóvodák Egyesülete nevében tisztelettel meghívjuk.

A konferencia azt a célt szolgálja, hogy az egészségvédelemmel kapcsolatos már jól bevált elméleteket és gyakorlatokat olyan képzett szakemberek mutassák be, akik a mindennapi élethelyzetekben kamatoztatják a már megszerzett tudásukat, ezzel szolgálva az egészséges életmód valamely ágát.

A konferencia időpontja: 2016. szeptember 16. (péntek), 09:00 - 16:00 -ig
Helyszín: LURDY Rendezvényközpont, 1. emelet 4-es terem

 

Jöjjön el, hogy jobban megismerje az Alapítványi és Magánóvodák Egyesületének célkitűzéseit, a konferencián résztvevő előadókat és kiállítókat és részese lehessen egy olyan szakmai konferenciának, ahol a legkiválóbb emberek ismertetik a saját szakterületükön elért eredményeiket.

Lehetőséget biztosítunk (csak a konferencián részt vevők esetében) az INGYENES csatlakozási lehetőségre az ALMA Egyesülethez és a kiállítók, szponzoroktól ajándékcsomagot kapnak!

 

A konferencián előadóként és kiállítóként részt vevő partnereink szolgáltatásaiból és termékeiből kedvezményt biztosítunk (nem csak a konferencia ideje alatt).

 

Szeretne olyan gyakorlati tanácsokat kapni, mely előrébb mozdíthatja óvodájának fejlődését? Megmutatjuk, hogy az általunk vezetett Pest megyében az egyik legnagyobb magánkézben lévő óvoda mitől működőképes.

Pár számszaki adat előzetesen: Egy csoportos óvodából négy csoportos intézmény 3 év alatt, 79 fővel, 100 %-os kihasználtság mellett. Erről tart előadást Kardos Éva, a Kincsem Sziget Angol-Magyar két tannyelvű Óvoda fenntartója és az Alapítványi és Magánóvodák Egyesületének elnöke.

 

És ha mindez nem lenne elég?

Nagy értékű ajándékcsomagot sorsolunk ki a résztvevők között.

ami nem más, mint egy óvodai korszerűsítést elősegítő csomag.

 

 

Figyelem! A jelentkezés regisztrációhoz kötött.


 

Regisztrációs díj:

augusztus 31. –ig                                                                        1990 Ft/fő,

10 fő felett mennyiségi kedvezmény                                         990 Ft/fő,

Szeptember 1.-5. közötti regisztráció során a részvételi díj         2990 Ft/fő,

Szeptember 6.-15. között                                                             4990 Ft/fő.

 

 

 

A konferencián való részvétel folyamata:

1. REGISZTRÁCIÓ:

REGISZTRÁCIÓ részvételi szándék esetén.

 http://www.almaegyesulet.hu/jelentkezes

 

2. JEGYVÁSÁRLÁS: 

Számla tulajdonos neve: Alapítványi és Magánóvodák Egyesülete

Számla vezető bank neve és folyószámla száma: UNICREDIT, 10918001-00000084-15730004 HUF

A regisztrációt követően kérjük, az alábbi bankszámla számra utalják át a pontos összeget, a közlemény rovatban tüntessék fel a látogató nevét vagy az intézmény nevét és a résztvevők számát. Pl.: mintamariann_3 db vagy mintaovoda_3db

 

TERVEZETT Szakmai előadások

 

Jöjjön el, hogy jobban megismerje az Alapítványi és Magánóvodák Egyesületének célkitűzéseit, a konferencián résztvevő előadókat és kiállítókat és részese lehessen egy olyan szakmai konferenciának, ahol a legkiválóbb emberek ismertetik a saját szakterületükön elért eredményeiket.

További információ: info@almaegyesulet.hu